schouderbal (2 zakken)
 schouderbal geheel
schouderbal geheel
 opleg geheel
opleg geheel
valse filet (1 zak)
 valse filet geheel
valse filet geheel
gepeld schouderblad (1 zak)
 gepeld schouderblad + visje – 2 stukken
gepeld schouderblad + visje – 2 stukken
zesrib (1 zak)
 zonder zijstuk – 2 stukken
zonder zijstuk – 2 stukken
gepelde spiering
 gepelde spiering – diverse stukken
gepelde spiering – diverse stukken
 gepelde spiering – diverse stukken
gepelde spiering – diverse stukken
 gepelde spiering – diverse stukken
gepelde spiering – diverse stukken
stoofvlees 100%
 100% – diverse stukken
100% – diverse stukken
zenuwstuk
 zenuwstuk – 1 stuk
zenuwstuk – 1 stuk
schenkel
 voorschenkel gezaagd – geheel of uitgebeend
voorschenkel gezaagd – geheel of uitgebeend
mergpijpen
 mergpijpen – geheel of gezaagd
mergpijpen – geheel of gezaagd
borstlap
 borstlap – 2 zakken
borstlap – 2 zakken
americain
 americain 1ste keus – geheel
americain 1ste keus – geheel
snijlingen
snijlingen – per 5 kg
stoofvlees
 stoofvlees – diverse stukken
stoofvlees – diverse stukken
