filet pur (2 zakken)
filet pur 2 stukken
Kleinhoofd (3 zakken)
filet mignon geheel
rosbief kleinhoofd geheel
punt platte bil geheel
dikke bil (4 zakken)
middenstuk dikke bil – geheel
zijkant dikke bil – geheel
zwarte vlek – geheel
opleg dikke bil – 3 stukken
groothoofd (3 zakken)
kogel – geheel
naaldje – geheel
dikke gepelde – geheel
filet d’anvers (1 zak)
filet d’anvers – 1 stuk
platte bil (2 zakken)
zonder zijstuk – 2 stukken
zijstuk – geheel
muisstuk (1 zak)
peeseind + gepelde – 4 stukken
schenkel (1 zak)
achterschenkel gezaagd, geheel of uitgebeend
entrecote (3 zakken)
dunne lende – 2 stukken
côte à l’os – 4 ribben
kraai (1 zak)
kraai – geheel
soepvlees
soepvlees – 3 ribben gezaagd
stoofvlees
LAP – diverse stukken
staart
staart – 1 stuk
americain
americain – 1ste keus – per 5 kg
snijlingen
snijlingen – per 5 kg