SLAGERS & SUPERMARKTEN

We voorzien hier in een volledig assortiment van vers rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, buitenlandse specialiteiten, dry-aged entrecotes en nog veel meer.

Om hen zoveel mogelijk tegemoet te komen, bieden we hier de mogelijkheid om alle karkassen of deelkarkassen op maat te laten versnijden en verpakken.

Deze versnijding kan bij iedere levering aangepast worden zodat ook u alle vragen van uw klanten kan invullen.

Klik hier voor een paar voorbeelden.

GROOTHANDEL & HORECA

Vercaro richt zich hier vooral op grotere horecazaken en grootkeukens van scholen, rusthuizen, ziekenhuizen, bedrijfskeukens…
Leveringen voor deze klantengroep starten vanaf 20 kg. We willen hiermee vermijden dat we in concurrentie gaan met onze retail- en slagersklanten.

Naast onze eigen traditionele producten zoals rund, kalf, lam, varken, gevogelte en wild, welke op maat geportioneerd worden, bieden we hier ook een ruim assortiment van artisanaal bereide vleesproducten, charcuterie (in blok of gesliced), vleessalades dieetproducten en allerlei andere binnen- en buitenlandse specialiteiten.

BESTELINFORMATIE

Om de goede werkorganisatie en de daaruit voortvloeiende kwaliteit te garanderen is het belangrijk om uw bestellingen tijdig door te geven.

Ideaal is dag A bestellen voor levering dag C.

Doch ook bestellingen die ons op dag B voor 14.30 uur bereiken, worden aanvaard voor levering dag C.
Bij problemen wordt steeds telefonisch contact opgenomen, en eventueel een alternatief of andere leveringsdag besproken.

Bij bestellingen die later binnenkomen kunnen we een levering op dag C niet meer garanderen.

Bestellen kan per e-mail of telefonisch: bestelling@vercaro.be of 09/252 17 18